Luxia AS styrker laget med ny lysdesigner

Luxia AS er i vekst. For å håndtere økende ordremengde har vi ansatt Rohan Mohammad Wakili.

Rohan er lysdesigner, nyutdannet fra Universitetet Sørøst-Norge. Under utdanning har han hatt praksisplass hos Solar Norge AS. Ble nominert til Norsk Lyspris 2023 for prosjektet «Restaurering og opplevelse i urbane parker».

Rohan har inngående kompetanse på Autocad, Dialux og Relux. I Luxia vil han jobbe i Dialux med varierte belysningsprosjekter fra kontor og industri til idrettsbaner, skole og varehus.  Vår nye ressurs startet opp 9. september og er i full gang med prosjektering fra A-Å. «Jeg ser frem til å kunne vokse i rollen som lysdesigner, og å ta del i spennende prosjekter sammen med teamet» uttaler Rohan.

For ytterligere informasjon:

Kontakt markedsansvarlig Luxia AS, Line Pedersen Mobil: 934 66 357

E-mail: line@luxia.no

Om Luxia AS

Luxia AS er et selskap i vekst som leverer LED belysning fra europeiske merkevarer. Selskapet er representert i det sentrale Østlandet samt Trøndelag, Møre og Romsdal. En solid referanseliste fra en rekke bransjer og merkevarer har det blitt siden starten i 2018. Ledende el-installatører bruker Luxia belysning til alt fra kontor- og industri til idrettsbaner og skolebygg. Som en profesjonell forretningspartner legger Luxia vekt på energieffektiv belysning, lagerførte varer, prosjektering og dokumentasjonen på plass. Omsetningen 2023 beløp seg til kr 53 millioner.

For mer informasjon om Luxia AS: http://www.luxia.no