Drammen Bye AS – Nytt medlem i Næringsforeningen

Drammen Bye AS er eier av Buskerud Blomster AS i Mjøndalen og Bragernes Blomster Drammen AS på CC Kjøpesenter. Nå satser de ytterligere.

Satser bredt

Drammen Bye AS er eier av Buskerud Blomster AS i Mjøndalen og Bragernes Blomster Drammen AS på CC Kjøpesenter. Videre står Drammen Bye AS bak dekorhjelpen.no og bikewash24.no som begge vil fremstå som frittstående selskaper når de er blitt etablerte. I tillegg til å være medlem i Næringsforeningen, er Drammen Bye AS med som sponsor i SIF .

Dekorhjelpen

Dekorhjelpen.no består av dyktige blomsterdekoratører, interiørkonsulenter og anleggsgartnere og tilbyr plantedekor til bedrifter, restauranter og private, ute og inne, til hverdag og til fest. De ansatte jobber hos Buskerud Blomster AS og Bragernes Blomster Drammen AS. (Bilde til venstre ser vi Runar Bye og Mari Holmin Bye).

Planter er blitt en del av interiøret, på samme måte som et møbel. Lekre potter med frodige grønnplante eller vakre buketter med friske blomster gjør noe med deg. I årtusener har mennesker kjent glede i å omgi seg med blomster og planter. Forskningen viser i dag at planter kan være en fin liten innsprøytning for den psykiske helsen, i tillegg til å bidra til friskere luft, bedre akustikk og rett og slett et flottere rom.


Syns du dekorering kan være litt vanskelig? Med vår kompetanse hjelper vi deg!

Vi kommer på befaring og sender over et komplett tilbud i etterkant, i tillegg kan vi tilby interiørkonsulent tjenester og innkjøps hjelp til de som ønsker noe mer.

Besøk vår hjemmeside HER

Du finner oss også på Facebook og Instagram

Bikewash24

Bikewash24.no har et unikt konsept innenfor sykkelvaskemaskiner. Det er innovativt, bærekraftig og miljøvennlig. Les mer om Bikewash HER