Helene Mork ny administrerende direktør i Vestaksen Eiendom

Helene Mork (34) er ansatt som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom etter å ha vært konstituert i stillingen i et år. Bilde: Helene Mork er ansatt som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom.

Når Mork nå går fra å være konstituert til å bli Vestaksens nye administrerende direktør, skjer det etter at eierne har hatt en gjennomgang av selskapets strategi, markedsposisjon og organisering. Vestaksen Eiendom eies av Terje Stykket (60%) og Rune Isachsen (40%).

Styreleder Per Christian Voss opplyser at selskapet har en rekke prosjekter under utvikling, og at eierne er overbevist om at Helene Mork er den rette til å lede Vestaksen videre.

– Utbyggingen av Fiskumparken i Øvre Eiker pågår for fullt. Vestaksen har flere
næringseiendommer i Drammen som vi ønsker å få utviklet så raskt som mulig. På
Gulskogen har vi kommet langt i reguleringen av industrieiendommen Sunland Eker til å bli en helt ny bydel. Så snart markedet friskner til, vil vi starte byggingen av boligprosjektet Engebredden sentralt på Strømsø, uttaler styreleder Voss.

Helene Mork har vært ansatt i Vestaksen i ni år og har hatt ansvaret for salgs- og
markedsarbeidet det meste av tiden. Hun har vært med på en rekke vellykkede prosjekter. Ett av dem er kontorbygget SporX på Strømsø som er bygd i massivtre og som har fått miljøsertifiseringen BREEAM-NOR Outstanding. Som salgs- og markedssjef i Vestaksen, fylte hun og hennes team det store kontorbygget med leietakere på under ett år.

– Jeg er godt kjent med Vestaksen, selskapets strategi og prosjekter. Jeg ser fram til å fullføre våre pågående prosjekter, iverksette nye og bidra til god by- og næringsutvikling i regionen, sier Helene Mork.

Om Vestaksen Eiendom

Vestaksen Eiendom har bygget og utviklet leiligheter, næringsbygg og parker siden 2011, med et sterkt fokus på miljø og bærekraft.

Vestaksen Eiendom har to lokale investorer i ryggen. Stykket Invest AS (60%) og Rune Isachsen Holding AS (40%).

Bygger for fremtiden
Verdens miljøutfordringer krever mer enn festtaler. Derfor har vi utviklet og bygget landets mest miljøvennlige stormarked for næringsdrivende – Storcash i Kobbervikdalen – med over 1400 kvadratmeter solceller. Derfor har vi utviklet og bygget SporX, Nordens mest bærekraftige kontorbygg. Og derfor bygger vi boliger med gode miljøvennlige fellesløsninger.

Da vi bygde våre første boliger, oppdaget vi fort at markedet var overmodent for en nytenkende aktør.

Besøksadr.: Dr. Hansteins gate 13, 3044 Drammen

Postadr.: Pb 2010 Strømsø, 3003 Drammen

Kilde: Vestaksen Eiendom