INSPO Interiør er ekspert på 3D-visualisering: – Spennende kunder i Drammensområdet

INSPO Interiør tilbyr interiørdesigntjenester til både private og offentlige miljøer. Interiørdesignstudioet tilbyr sine tjenester til blant annet kontorer, helsehus, restauranter, hoteller, eiendomsutviklere og boligutbyggere. Bilde: Daglig leder Ingunn Øen Holten.

INSPO Interiør startet opp i mars 2022 av Ingunn Øen Holten som er daglig leder, interiørdesigner og prosjektleder. Hun har over 15 års erfaring i interiørbransjen, og er utdannet interiørdesigner. Hun har også en bachelorgrad innen ledelse, økonomi og prosjektstyring.

Trivsel og velvære

«Har du tenkt på hvordan omgivelsene våre påvirker oss?» spør Ingunn Øen Holten, daglig leder i INSPO Interiør, og fortsetter. «Samspillet mellom mennesker og rommene de oppholder seg i har en stor betydning for atferd. Lys, farger, materialer, møbler og planløsning gjør noe med både følelser og handling.

Derfor er det så viktig at rommene vi oppholder oss i og tilbringer timevis i hver dag, hver uke, hvert år, inviterer til trivsel og velvære. Trivsel i omgivelsene har vist seg å ha stor effekt på arbeidsmiljøet og effektivitet. For å møte behovene om trivsel i omgivelsene, vil det være lurt å benytte seg av en interiørdesigner».

Foto er 3D illustrasjon utarbeidet av Ingunn Øen Holten. Her er eksempel på møterom i et firma.

Kunnskap og nytenkning

INSPO Interiør tilbyr tjenester hvor kunnskap om interiør, farger, materialer og funksjon brukes til å skape tilpassede og skreddersydde løsninger for de som skal jobbe, leve eller bo i bygningene. Med evne og kunnskap til å visualisere planløsning og nytenking med å forme rom, sammen med estetisk kunnskap om farger, produkter og møbler, vil INSPO Interiør være et naturlig valg når interiør skal planlegges.

For å kunne visualisere prosjektet allerede før oppstart, kan INSPO Interiør lage tegninger og filmsnutter av rommene. Dette gir en unik mulighet til å kunne se hvordan det vil bli allerede før en eneste vegg er bygget. 3D-visualisering av rom er en etterspurt tjeneste som INSPO Interiør tilbyr.

Foto er 3D illustrasjon utarbeidet av Ingunn Øen Holten. Her er eksempel på et innbydende hotellrom.

«Mange synes det kan være vanskelig å forstå plantegninger og se for seg hvordan det vil bli, og derfor er 3D-visualisering av rommene et svært nyttig verktøy i planleggingen av interiør. Ved å bruke denne tjenesten, får man et bedre inntrykk av romstørrelsen, møblering blir lettere å planlegge og eventuelle hindringer kan avdekkes og avverges i en tidlig fase» sier Øen Holten.

INSPO Interiør har gode kunnskaper om hvordan man skal utforme et funksjonelt og estetisk kontor, en trendy restaurant, en eksklusiv butikk, et innbydende hotellrom eller et beroligende helsehus. INSPO Interiør hjelper også eiendomsutviklere og boligutbyggere med å velge ut helhetlige løsninger i nybygg og renoveringsprosjekter, både når det kommer til planløsning, farger, materialer, møbler og tekstiler.

Foto er 3D illustrasjon utarbeidet av Ingunn Øen Holten. Her er eksempel på et tiltalende arbeidsmiljø.

«Jeg jobber med mange forskjellige typer prosjekter», forteller interiørdesigneren. «Når jeg jobber med interiørprosjekter, kartlegger og analyserer jeg behov og funksjoner for å tilpasse interiøret til brukerne av rommet. For å skape godt interiørdesign setter jeg meg inn i andres liv og behov for å skape et design som vil oppfylle brukernes ønsker. Derfor vil hvert prosjekt være unikt og spesialtilpasset.»

INSPO Interiør holder til i Drammen, og tilbyr sine tjenester over hele landet. «Digitale løsninger gjør dette mulig, men det er selvsagt ekstra moro å jobbe med kunder i Drammensområdet. Om din bedrift trenger interiørdesignbistand, så ta gjerne kontakt med meg», avslutter Ingunn Øen Holten.

Kontakt Ingunn i INSPO Interiør på mail: post@inspointerior.no

www.inspointerior.no

Foto er farge- og materialplansje utviklet av Ingunn Øen Holten.