InterPadel åpnet på Tangenkaia i Drammen

Torsdag 16. juni ble InterPadel i Drammen offisielt åpnet av ordfører Monica Myrvold Berg. Her er ordføreren flankert av verdensmestrene Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide. Vi ønsker InterPadel velkommen som nye medlemmer i Næringsforeningen.

Kilde: InterPadel

Padel er en av de raskest voksende idrettene i verden.

Padel, eller Padel tennis som noen kaller det, er en av de raskest voksende idrettene i verden. Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash, så om du har spilt en av dem før vil du raskt kjenne deg igjen. Banen er utformet med vegger som i squash, men med nett som i tennis. Poengsystemet er også likt som i tennis.

Padel spilles vanligvis i double-format (to spillere på hvert lag), og lagene spiller på hver sin side av nettet. Single-padel begynner derimot å bli mer og mer vanlig, og oppleves kanskje litt mer intenst og kjapt. Veggene brukes flittig i spillet, noe som kan bety at ballen spretter i uventede retninger. Racketene er tykkere enn i tennis og Squash, men mindre i størrelse, og uten strenger. Dette gir spilleren mer kontroll over racketen.

Hva er forskjellen mellom Padel og Padel Tennis?

Selv om frasene «Padel» og «Padel Tennis» brukes flittig om hverandre, er det viktig å påpeke at Padel og Padel Tennis er to forskjellige sporter, selv om de deler flere fellestrekk. InterPadel er et rent Padel senter. 

InterPadel kjeden

InterPadel vil etter hvert være den største padelkjeden i Norge med 10 senter før utgangen av 2021 og 30 senter før utgangen av 2023. 

Bak Padel-kjeden er det 3 tidligere verdensmestere – ikke i Padel, vel og merke – men i Beach Volley med Bjørn Maaseide og Jan Kvalheim, og Thor Hushovd i landeveissykling. – Å ha mennesker med ypperlig kjennskap til idrettsbransjen og mentaliteten til verdensmestere på laget er stor fordel for satsningen til InterPadel, sier eirene.

InterPadel Drammen

InterPadel Drammen er et moderne Padel-senter, med hele 13 baner, både double og single. Hos Interpadel Drammen finner du 4500 m2 med Padelbaner, Pro-shop, lounge, og garderober.

De har også en stor panorama centre-court med plass til tilskuere og arrangementer. Takhøyde fra 12 til 20 meter gjør denne hallen til en av de senterne i Norge med best takhøyde.

Her kan du kontakte InterPadel Drammen