CK Interiør AS – Nytt medlem i foreningen

Butikksjef Jeanne M. Donstad (høyre) konfererer med Siw Berntsen som tegner ut kjøkkenløsning digitalt

Siden april 2000 har Kjell E. Olsen jobbet med import og salg av noe så uvanlig som britisk kjøkkeninnredning i det norske markedet. Crown Imperial Norge AS startet opp på Svelvikveien i Drammen hvor både utstillinger, monteringsavdeling og administrasjonen holdt til. I 2013 ble lokalene for små og hele virksomheten flyttet til Nedre Eikervei på Gulskogen. I 2018 ble importselskapet solgt til yngre krefter, mens kjøkkenbutikken i 2019 ble flyttet til Ing. Rybergs gate på Åssiden og fikk en helt ny satsing.

Kvalitetskjøkken i 20 år!

Crown produseres av de beste kvalitetsmaterialer i både tradisjonell og moderne stil til deg som vil ha kjøkkenet ditt lenge. En rekke fargemuligheter, smarte og praktiske løsninger kombineres med håndverk som buede skapstammer og -dører, fingerskjøtte skuffer og andre finesser du ikke finner hos de rimeligere konkurrentene. Hvis standardformat ikke passer hos deg så tilpasses kjøkkenet på linje med hva en møbelsnekker kan gjøre hjemme hos deg. Du kjenner at du er omgitt av kvalitet.

Våren 2018 ble sortimentet utvidet med et nytt kjøkkenmerke; Keo som produseres av Europas desidert største kjøkkenprodusent Nobilia. Enorme og effektive fabrikker i Tyskland produserer 3.800 komplette kjøkken hver dag!

Eier av Crown Imperial, Kjell Olsen (bilde) forbereder nybrygget kaffe

Med et bredt og moderne utvalg av fronter, matchende benkeplater, og annet tilbehør er dette det rimelige alternativet hos CK Interiør AS, hvor ferdig sammensatte stammer, ferdig borede fronter til håndtak samt alt tilbehør kommer komplett levert til kunden til svært konkurransedyktige priser.

– Det vil alltid være ulik oppfatning og forespørsler etter kjøkken, sier Kjell E Olsen som forklaring på to ulike merker.

– Vi har jobbet iherdig gjennom 20 år med å etablere Crown Kjøkken i det norske markedet, og konkurrert i øvre sjikt. Etterspørselen er imidlertid delt, og vi ville heller ta del i det rimeligere segmentet enn å sende kundene til konkurrenter.

CK Interiør AS, som er butikkens navn og forhandler av både Crown og Keo, holder til i 2. etg. over Right Price Tiles og Elektroimportøren i Ing. Rybergs gate 56 på Åssiden.  Siden innflytting i september 2019 og frem til nå er beliggenheten noe anonym, og man blir overrasket over å finne den 800 m2 store butikken som inneholder mer enn 30 ulike kjøkkenutstillinger.

Håvard Midtgård

– Vi ser veldig frem til at påbygg med glassfasade og ytterligere 200 m2 kommer på plass, sier nyansatte butikksjef Jeanne M Donstad.

– Vi har mye fint å vise frem og ønsker at flest mulig skal bli oppmerksomme på at vi finnes her på Åssiden, sier Håvard Midtgård. Han lover at inngangspartiet med ny trapp og heis vil få en helt annen synlighet i løpet av sommeren og ikke minst jubileumsåret 2020.

CK Interiør AS har i dag seks ansatte som du møter i butikken, og som gjerne tegner nettopp ditt drømmekjøkken, samt en egen montør som bl.a. er utdannet møbelsnekker. I tillegg samarbeider de med flere montører samt supplerende fagområder som VVS og EL. for at leveransen og kundeopplevelsen skal være komplett.