Interim Norge tilbyr lederkompetanse

Interim Norge i Asker har blitt nytt medlem av Næringsforeningen. Dette er et av landets ledende selskaper innen interimledelse.

Selskapet har over 30 års erfaring fra bransjen og har bistått hundrevis av selskaper med midlertidig lederkompetanse. De har vært sentrale i mange kriseprosesser gjennom disse årene, om enn aldri i en krise som den vi står midt i nå.  I den anledning tilbyr de gratis rådgivning.

KORONA OG LEDELSE

– Skremmende mange selskaper går en uviss tid i møte når støvet etter Covid-virusets herjinger begynner å legge seg. Ansatte returnerer etter permitteringer og operative funksjoner aktiveres i takt med at samfunnet jobber seg tilbake til en hverdag ingen enda vet hvordan vil se ut. Men en ting er sikkert – mye vil være annerledes. I slike tider er en leders evne til både å samle, trygge og motivere organisasjonen avgjørende. Parallelt med dette må vedkommende raskt se hvilke endringer som må gjøres og handle. Det kan være kritisk for et selskap at de beslutninger som tas blir vurdert av flere personer med ulik kompetanse på ledernivå for å stake ut ny og riktig kurs, påpeker partner Leanne Drøyer.

– Vi i Interim Norge får i disse dager en lang rekke henvendelser fra selskaper som har stått i stormen siden Norge “stengte” 12. mars, eller som ønsker å ta nødvendige forhåndsregler i forhold til tiden de nå går i møte. Vi trygger disse med rådgivning om hvor enkelt og effektivt det er å leie inn midlertidig bistand på ledernivå, en investering de fleste er enig i at kan utgjøre den store forskjellen når krisen er et faktum, forklarer Drøyer. 

Interim Norge tilbyr utleie av erfarne «snuoperatører» og spesialistledere innen blant annet finans, økonomi, HR, salg/marked, teknikk, produksjon, IT, logistikk og SCM. – Dette er erfarne og høyt kvalifiserte ledere med dokumenterte resultater. De har håndtert kriser i flere andre virksomheter tidligere og kan på kort tid identifisere hvilke tiltak som må til for å få selskapet på riktig spor igjen, så raskt som mulig, opplyser Drøyer.

GRATIS RÅDGIVNING

Med en database på over 500 topp kvalifiserte ledere, lover Interim Norge en operativ kandidat på plass inn ti dager, som stiller seg ved siden av eksisterende ledelse og fyller på med erfaring og kompetanse der det måtte være behov.

I denne helt spesielle tiden er selskapets bidrag til den felles dugnaden å tilby gratis rådgivning til alle bedrifter som ser at de trenger, eller kommer til å trenge, spesialkompetanse for å sikre videre lønnsom drift. Les mer her: Gratis rådgivning frem til sommeren