Trine Jansen; Coach og gründer bak ”Kvinner med kraft”.

”Kvinner Med Kraft”- konferanse på Union

Tidlig på nyåret blir det en ny ”Kvinner Med Kraft”-konferanse på Union Scene. Forrige motivasjonskonferanse trakk over 300 mennesker.

Tidlig på nyåret blir det en ny ”Kvinner Med Kraft”-konferanse på Union Scene. Forrige motivasjonskonferanse trakk over 300 mennesker.

– Har du noen gang lurt på hvor du hentet kraften fra? Den du trengte da det stormet som verst i livet? Da livet plutselig tok en annen vei enn du hadde tenkt? Det er noen av spørsmålene Trine Jansen, coach og gründer bak ”Kvinner med kraft” stiller i forbindelse med konferansen som arrangere 15. januar.

 

Da inviterer Jansen til et møte med noen av landets mest anerkjente foredragsholdere og hun lover en ettermiddag fylt med sårbarhet, styrke, livsgnist og latter.

Blant foredragsholderne er Else Kåss Furuseth, en av landet mest kjente komikere som også har fått priser for sine to forestillinger som handler om morens og brorens selvmord. I tillegg vil blant andre tidligere basehopper og ”Mesternes Mester”-deltaker, Karina Hollekim, holde foredrag. Hollekims liv ble snudd på hodet i forbindelse med en svært alvorlig ulykke under basehopping i 2006.

Else Kåss Furuseth; Komiker og foredragsholder.

Trine Jansen arbeider i dag mye sammen med etablererveiledningen i Drammen. – Min erfaring med å starte ”Kvinner Med Kraft” er jo interessant å ta inn i dette arbeidet. For å skape nye arbeidsplasser og virksomhet så må vi ha mot til å tørre å satse uten å være klar og mot til å følge drømmen og ikke helt vite hvordan du kommer dit. Og ved å være flittig og jobbe målrettet så kan drømmer realiseres. Det handler om å tørre å ta kontakt og søke hjelp hos de som er flinkere enn deg, sier Jansen.

Karina Hollekim; Tidligere basehopper og foredragsholder.