Ny seniorrådgiver i AWN 

Svein-Thore Gran har begynt som ny seniorrådgiver i Agilium Worldwide Norway (AWN) der han skal bistå klienter med leder- og styrerekruttering.

I tillegg skal han blant annet jobbe med gjennomføring av ledergruppe-evalueringer. – Svein-Thore Gran skal jobbe på tvers av bransjer og kommer til å trekke på sin erfaring fra endringsledelse og organisasjonsutvikling som ofte er en forutsetning når bedrifter eller offentlige foretak digitaliserer drift og funksjoner, opplyser managing partner i AWN, Jon A. Steen. Selskapet som driver med rekruttering av blant annet ledere og styremedlemmer er en internasjonal sammenslutning med 30 medlemmer i 30 land og med egen avdeling blant annet i Drammen.

– Jeg ser frem til å bruke kompetansen jeg har fått fra omstilling og forretningsutvikling i mediebransjen til å hjelpe AWNs klienter til å finne mennesker som bidrar til utvikling og vekst for virksomhetene deres, sier Svein-Thore Gran som har lang erfaring fra operativ ledelse av mediebedrifter og som styreleder og styremedlem i medie- og kommunikasjonsbedrifter. Den nye seniorrådgiveren har blant annet hatt ulike redaktør- og lederstillinger i Dagens Næringsliv.

– Digitalisering er inne i en spennende fase hvor det er viktig at hele bedriften og hele styret favner om hva det egentlig betyr for håndteringen av kunder, ansatte og leverandører. Ofte skal mennesker jobbe sammen i andre organisasjonsstrukturer og med andre profesjoner enn de er vant til. Det er mye vanskeligere og mye mer spennende å få til enn å avholde møter på Teams, sier Gran som er utdannet ved Norges Handelshøyskole og Universität Fribourg i Sveits.