Innspill/kurs / 21. SEPTEMBER 2020

Psykopat eller pusekatt… Vi har alle erfaring med dem.

Ledere som evner å lytte samtidig som de skaper tydelighet i retning gjennom en kultur for læring og endring, er en god start.

Det finnes ulike ledertyper og «skoler» innen lederskap. Satt helt på spissen så har vi “drittsekk, psykopat og pusekatter”.

Jan Erik Jahnsen gir deg praktiske eksempler du kan benytte i din hverdag for å lykkes.

Hva er dine betraktninger om godt lederskap Jan Erik Jahnsen, og hva skal til for å bli en «hel» leder?

– Dessverre er det ekstremt få som er født til å være leder. Men, det kan heldigvis læres! Vi er alle på en måte opplært til å ha kontroll. Mange ledere sliter derfor med å skulle gi kontroll. Det å akseptere at en selv ikke alltid sitter på den beste løsningen, men søke etter den beste løsningen hos andre sier Jan Erik Jahnsen.

– Det var vel Steve Jobs som sa “we don’t hire smart people and tell them what to do, we hire smart people so that they can tell us what to do”

– Ledere som evner å lytte samtidig som de skaper tydelighet i retning gjennom en kultur for læring og endring, er en god start avslutter Jahnsen.

Lederkurs

Vi har gleden av å invitere til kurs 8. og 9. oktober i samarbeid med Valeo Tryggehetsledelse. Et evidens- og erfaringsbasert lederprogram. Klikk på “Bli en lykkeligere leder” for påmelding.

Hvordan kan du metodisk utvikle ditt eget lederskap mot økt innflytelse, og skape en prestasjonskultur.

Kurset passer for deg som ønsker å videreutvikle virkningen av ditt lederskap.

På dette kurset vil du få verktøy som hjelper deg på veien.

Jan Erik Jahnsen gir deg praktiske eksempler du kan benytte i din hverdag for å lykkes.