Eigil Botten i Garda Sikring.

Ny leder for strategi og oppkjøp i Garda

Garda Sikring ansetter Eigil Botten i viktig stilling for videre vekst.

Garda Sikring vokser raskt over hele Norden, og har store ambisjoner for videre vekst. Det var derfor nå behov for å få på plass stillingen som leder for strategi og M&A. Eigil Botten er nå ansatt, og han går rett inn i viktige pågående og kommende oppkjøpsprosesser.

Eigil Botten kommer fra Cardo Partners hvor han har vært konsulent og partner. Han har 9 års erfaring som rådgiver i strategi-, oppkjøp- og forbedringsprosesser på tvers av bransjer. «For oss er dette en viktig signering, og vi er veldig fornøyde med å få en så dyktig og erfaren strategisk tallknuser på laget for å bistå oss, våre partnere og eiere i de nåværende og mange oppkjøpene som planlegges fremover. Vi er og skal være den ledende aktøren innen fysisk sikring i Norden og det krever gode prosesser og høy kompetanse. At Eigil velger oss setter jeg stor pris på, og med han ombord kan vi enda raskere ta nye markedsandeler i Norden. Vi merker stor pågang fra markedet på våre tjenester og produkter, og fra aktører i bransjen som ønsker å bli en del av laget vårt. Vi har mye spennende på gang fremover,» sier Jon Ola Stokke, konsernsjef i Garda Sikring Group.

»Jeg gleder meg stort til å starte opp i Garda Sikring. Det trigger meg å få jobbe i et selskap med høye ambisjoner om videre vekst. Her kan jeg få brukt all min erfaring og kompetanse både innenfor strategi, finans og prosjektledelse. I tillegg vil jeg samarbeide med mange dyktige ansatte i Garda Sikring og partnere av selskapet over hele Norden, for å finne de beste løsningene for utvikling av nåværende og nye selskaper,» sier Eigil Botten.

Erfaring og kompetanse for videre vekst
Eigil har en mastergrad i Økonomi og Administrasjon fra Norges Handelshøyskole (NHH) og en Master in Management fra Universitetet i Mannheim. Etter nesten 3 år i McKinsey & Company, gikk reisen videre over til Cardo Partners hvor han har jobbet i over 6 år som konsulent og partner.

«Jeg er opptatt av gode prosesser og tett samarbeid for å sikre gode beslutningsgrunnlag i strategi- og oppkjøpsprosesser. Samtidig blir det viktig at selskap vi jobber med og mot skal bli godt kjent med vårt selskap, våre verdier og får en god onboarding til gruppen. Jeg har stor tro på Garda Sikring sin reise fremover, hvor alle skal oppleve selskapet som en trygg, god og engasjert partner gjennom alt vi skal gjennom sammen,» sier Botten.

«Eigil vil rapportere til CFO i Garda Sikring Group. Hans erfaring og kompetanse vil tilføre oss kvalitet og ytterligere fart fremover i vår vekst i Norden. Markedet innen fysisk sikring er i rask endring, i sterk vekst og det er mange selskaper som fremover må tilpasse seg endrende rammebetingelser og lovkrav. Her vil vi både bidra i bransjen med vår kompetanse, men samtidig jobber vi hele tiden med å identifisere og se på nye oppkjøpsmuligheter. Med Eigil på plass i laget vårt med sin spisskompetanse og evne til å tenke helhetlig, gleder jeg meg til å besøke mange nye spennende selskaper fremover og se på felles muligheter og synergier. Vi har store ambisjoner og vi gleder oss til veien videre,» sier Jon Ola Stokke konsernsjef Garda Sikring Group.

Om Garda Sikring

Garda Sikring tilbyr et bredt spekter av produkter innen fysisk sikring, samt tjenester knyttet til sikkerhetsrådgivning, installasjon, teknisk service og beredskap. Garda Sikring er lokalisert over hele Norge i tillegg til Finland og Danmark. Årlig omsetning på ca. 1,3 milliarder kroner og ca. 560 ansatte. Vi er stolt av historien vår og jobben vi jør, og er en innovativ, engasjert og solid partner for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og vi brenner for ny bærekraftig vekst og utvikling i vår bransje.

Kontaktpersoner
Garda Sikring AS: Strategy / M&A Eigil Botten | Tlf. 980 56 194 | eb@gardasikring.no