Ny styreleder i Garda Sikring Group

Urban Doverholt har tiltrådt som ny styreleder i Garda Sikring Group.

Urban Doverholt har tiltrådt som ny styreleder i Garda Sikring Group. Med sin omfattende erfaring og store nettverk fra industrien og sikkerhetsbransjen, vil Doverholt være en verdifull tilvekst til styret og selskapene i Garda Sikring Group. Hans bakgrunn og kompetanse vil bidra til å videreutvikle og styrke gruppens posisjon som den ledende sikkerhetsleverandøren i det nordiske markedet. 

«Vi er veldig fornøyde med å ha fått med oss Urban i teamet vårt, og at han takket ja til rollen som styreleder i Garda Sikring Group. Dette ser vi på som et signal om at vi har gjort mye riktig og at vi har mange spennende muligheter framover både i Norden og i Europa. Med hans nettverk og lange erfaring internasjonalt innen bl.a. digitalisering, strategi, ledelse, M&A og sikkerhetsbransjen, gjør at vi virkelig har fått en viktig nøkkelspiller på plass,» sier Jon Ola Stokke, CEO i Garda Sikring Group.

Urban Doverholt har omfattende erfaring fra en rekke selskaper og bransjer, inkludert Infobric, Amido, Systeminstallation, Sdiptech, SEM Group, TrioVing, Certego, Copiax, Swesec, Stöldskyddsföreningen, Säkerhetsbranschen og ASSA AB. I disse selskapene har han hatt roller som enten styreleder, styremedlem eller VD. Doverholt ser frem til å ta fatt på rollen som styreleder i Garda Sikring Group, og uttaler at med en profesjonell eier, et kompetent styre og de ledende selskapene innen sikkerhet i Norden, ligger alt til rette for å utvikle fremtidens konsepter og sikkerhetsløsninger som vil skape trygge og gode samfunn. 

«Jeg gleder meg til å bli mer kjent med selskapene i gruppen, kulturen, kundene og de ansatte som bidrar til at Garda Sikring Group er den solide grupperingen de allerede er i dag», sier Urban Doverholt. 

About Garda Sikring Group

Garda Sikring Group is a leading security provider in the Northern Europe. The group consists of companies in Norway, Denmark, Sweden and Finland, with an annual turnover of over 3.3 billion Norwegian kroner. The companies have a total of over 1,300 employees. We offer an extensive range of physical and technical security products and services, including perimeter security, technical security, high security, locks, road safety, and industrial doors. Included in this group are Garda Sikring AS, KIBO Sikring AS, Great Security AB, Heda Security AB, Puomitek Oy, Teknoinfra Oy, Windsor Door AS, Trygg Vei AS and Veisikring AS.