Raadgiverhuset satser i Drammen

Veletablerte Raadgiverhuset Rekruttering AS satser i Elvebyen. Første naturlige steg var å melde selskapet inn i Næringsforeningen i Drammensregionen. Raadgiverhuset seniorrådgivere Geir Arneberg (f.v.), Roger Abrahamsen og Audun Lyche Nordli har alle sterk forankring til Drammen.

Det er mange paddehatter i rekrutteringsbransjen. Raadgiverhuset er definitivt ikke blant dem. Etter 18 års drift har Raadgiverhuset etablert seg i Norgestoppen for rekruttering, med spesialisering innen ledere, mellomledere og fagspesialister.

– Det handler om rett person på rett plass. Det finnes ingen snarveier til målet, annet enn grundige og kvalitative rekrutteringsprosesser. Ingenting er så dyrt som feilansettelser sier Geir Arneberg, seniorkonsulent fra Raadgiverhuset og bosatt i Drammen.

Etter flere år med mange oppdrag og referanser fra Drammensområdet, har Raadgiverhuset styrket sin posisjon med tre nye representanter fra området – alle med solid erfaring fra rekruttering.

Fra tidligere er selskapet representert med Audun Lyche Nordli fra Nedre Eiker, med bakgrunn som karriererådgiver og rekrutteringskonsulent gjennom de siste 13 år. I tillegg har Roger Abrahamsen fra Nærsnes – med 12 års erfaring som rekrutterer i Drammen – også startet i selskapet. Raadgiverhuset er siden 2016 ledet av Knut Stormdal, tidligere toppsjef i franske Lyreco med 1.600 ansatte, og senere direktørrolle i Storebrand Kapitalforvaltning.

Så hva skiller så Raadgiverhuset fra andre rekrutteringsselskaper Stormdal?

– Raadgiverhuset er kjent for å fokusere på samfunnsansvar. Vi kan utgjøre en stor forskjell ved å rekruttere kandidater som i tillegg til å treffe på kravspesifikasjon, også har de beste forutsetningene for å underbygge våre kunders arbeide for samfunnsansvar. Det være seg miljøarbeid, bærekraft, mangfold, etikk, likestilling og verdivalg.

Vårt motto er å fylle arbeidslivet med mennesker som vil skape en bedre verden sier Stormdal (bilde t.v.).

Hvorfor skal bedrifter i Drammen benytte Raadgiverhuset når de skal rekruttere nye ansatte?

– Tryggheten og vissheten om at alle faser ved ansettelser gjennomgås grundig og seriøst. Det er store investeringer i å ansette og lære opp nye kollegaer og vi sikrer denne investeringen!

Hva skiller Raadgiverhuset fra andre rekrutteringsbyråer?

– Vår kvalitet, vår grad av dokumentasjon, vår dedikasjon for samfunnsansvar og ikke minst våre transparente og forutsigbare prosesser.

Gi oss din tillitt – vi skuffer ikke!

Les mer om Raadgiverhuset her