Roger Lien Productions – nytt medlem i Næringsforeningen.

Roger startet sin karriere allerede i 1991, med å lage lokale reklamefilmer i nyoppstartede TV-Buskerud. Siden den gang har han bl.a. jobbet for NRK, TV2, andre produksjonsselskaper og undervist i mediefag. Nå er Roger Lien Productions etablert i egne lokaler sentralt i Drammen.

Roger Lien Productions tilbyr alle typer videoproduksjoner som reklame- og informasjonsfilmer, opplæringsvideoer, webfilmer og livestreaming.

Lang erfaring

Roger startet sin karriere allerede i 1991, med å lage lokale reklamefilmer i nyoppstartede TV-Buskerud. Siden den gang har han bl.a. jobbet for NRK, TV2, andre produksjonsselskaper og undersvist i mediefag. I dag har Roger Lien Productions etablert seg i egne lokaler sentralt i Drammen.

Livestreaming

I det siste har mange av oppdragene vært livestreaming og flerkameraproduksjon fra konferanser, seminarer, all-hands møter og konserter. Enten som direktesendinger på youtube, facebook, teams, zoom etc, eller opptak for distribusjon til målgruppen senere. Eller begge deler.

Allsidig

Roger Lien Productions tilbyr komplette filmproduksjoner, alt fra planlegging til ferdig produkt. I tillegg til tradisjonelle filmer har Roger også spesialisert seg i VR-filmer.

Kunden vet hva som skal formidles, og sammen finner man frem til best egnet form og plattformer.

Roger gleder seg til å stifte bedre bekjentskap til både foreningen og medlemmene.

Roger Lien Productions kan kontaktes på tlf 93 21 21 88, eller på mail til post@rogerlien.no

Og på nettsiden www.rogerlien.no kan du se eksempler på diverse produksjoner.