Securitas Technology er lansert

Securitas samler nå all sin satsing på teknologi i en ny forretningsvirksomhet som har fått navnet Securitas Technology. Tidligere STANLEY Security og forretningsområdet Securitas Electronic Security inngår i den nye enheten. Med dette blir Securitas en tydelig markedsleder innen sikkerhetsteknologi i Norge.

Komplett samarbeidspartner

Dette oppkjøpet har stor betydning for Securitas i Norge. STANLEY Security passer godt sammen med vår eksisterende satsing på elektronisk sikkerhet. Vi vil nå få økt kapasitet og kompetanse og være en enda bedre og mer komplett samarbeidspartner for våre kunder, sier administrerende direktør i Securitas Norge, Martin Holmen.

Unik aktør

Securitas har en sterk posisjon i markedet for sikkerhetstjenester og har kontinuerlig bygget en robust tjenesteplattform innenfor det elektroniske sikkerhetsområdet for å møte den økende etterspørselen etter smarte, innovative teknologibaserte sikkerhetsløsninger. Strategiske oppkjøp de siste årene, kombinert med effektive transformasjonsprogrammer og oppkjøpet av STANLEY Security, gjør Securitas til en unik aktør i sikkerhetsbransjen.

For kundene er det mye å glede seg til, sier daglig leder i Securitas Technology, Tormod Stien. Vi har nå langt større ressurser og vi er representert flere steder i landet med markedets beste kompetanse innen sikkerhetsteknologi. Dette gjør at vi nå mer enn noen gang kan tilby nye, innovative og robuste teknologibaserte sikkerhetstjenester i Norge.

For ytterligere informasjon:

Øyvind Halnes, tlf 908 60 434, epost: oyvind.halnes@securitas.no