Vestfold

Söderberg & Partners Vestfold – nytt medlem i Næringsforeningen

I Vestfold er vi 4 eksperter med kunnskap og kompetanse innen alle landbaserte bransjer og virksomheter, og kan ta oss av alt som har med din forsikring og pensjon å gjøre.

Söderberg & Partners kjøper årlig inn forsikringstjenester på vegne av kunder for 9 mrd. Dette gjør oss til en av de største innkjøperne av forsikring og pensjon i det norske markedet. Våre oppdragsgivere er bedrifter, organisasjoner og fagforbund.

Forsikringsvirksomheten i Norge har 350 medarbeidere, fordelt på kontorer på Lysaker, Tønsberg, Kristiansand, Bryne, Bergen, Ulsteinvik, Ålesund, Molde, Kristiansund, Trondheim, Bodø, Svolvær, Tromsø, Fredrikstad og Raufoss. Söderberg & Partners er medlem i Norske Forsikringsmegleres Forening (NFF) og arbeider her med utvikling av forsikringsmeglerbransjen i Norge. Vi er også medlem i Assurex.

I Vestfold er vi 4 eksperter med kunnskap og kompetanse innen alle landbaserte bransjer og virksomheter, og kan ta oss av alt som har med din forsikring og pensjon å gjøre. Vi analyserer og overvåker markedet slik at du, sammen med våre rådgivere, enkelt kan velge de løsningene som passer deg best.

For mer informasjon, kontakt:

Anders Espedal, Daglig leder S&P Vestfold / Senior forsikringsmegler

Mobil +47  40 85 53 54 /

anders.espedal@soderbergpartners.com