Söderberg&Partners Wealth Management vokser videre i Drammen

Söderberg & Partners Viken Vest i Drammen utvider. Siste skudd på stammen er Ronja Solberg.

Ronja Solberg: 22 år, født og oppvokst i Lier.

Her blir du bedre kjent med Ronja som nylig har startet hos Söderberg&Partners Wealth Management i Drammen.

– Jeg er stolt av å ha fullført min Bachelorgrad i økonomi og ledelse ved USN Drammen. Min nysgjerrighet og faglige interesse har alltid ledet meg mot kontinuerlig profesjonell utvikling.

– Helse, trening og nære relasjoner til venner, familie og kollegaer har stor betydning for meg. Jeg tror på å oppnå balanse og glede i hverdagen, uavhengig av utfordrende situasjoner. Min nysgjerrighet strekker seg også til næringslivet, spesielt til markedets kompleksitet og samspillet mellom ulike faktorer. Dette motiverte meg til å søke stilling hos Söderberg & Partners Wealth Management, et selskap med anerkjent ekspertise og solid etablering. Jeg har nylig startet som Assisterende Formuerådgiver.

– Med interesse for økonomi, kombinert med å samhandle med mennesker, følte jeg Söderberg og Partners passet veldig bra, derfor ble jeg også veldig glad når jeg fikk tilbud om å jobbe her! Her har jeg muligheten til å veilede kunder om skreddersydde investeringsstrategier etter husholdninger og bedrifters behov, uten begrensninger! Ved varierte økonomiske bakgrunner og et skiftende marked så vil hver situasjon og være ulik.

– Det betyr også alltid en ny mulighet for læring. Læring og vekst er veldig viktig, spesielt som nyutdannet student rett inn i næringslivet. Söderberg&Partners Wealth Management har vist seg å være ideell for dette formålet, ved at de også legger til rette for å får en autorisasjon som formuerådgiver (AFR).

– Jeg trives godt hos Söderberg & Partners Viken Vest, blant kollegaer som både bringer latter og ubetinget støtte uansett dagens utfordringer. Med mulighet til å hjelpe mennesker med økonomiske mål og med Söderberg&Partners Wealth Management som plattform, ser jeg frem til en meningsfull karriere innen formuerådgivning.