VELKOMMEN TIL NORGES MINST KJEDELIGE KONFERANSESENTER!

På Tangen er byens nye møte- og konferansesenter med plass til 130 mennesker. Her blir det også møterom og ti «co-work»-arbeidsplasser som kan leies for en ønsket periode.

Courtside Conference er et nyoppusset og moderne konferansesenter som ligger i samme bygg som Drammen Padel avd. Tangen. Her kan du samle selskaper på opptil 130 personer, leie deg en kontorplass, ta med kunder eller kollegaer på møte eller hvorfor ikke samle kollegaene til en teambuilding eller after work? 

Courtside Conference skal være en proff, avslappet og hyggelig møteplass for bedrifter i alle bransjer og størrelser sier Martin Carlberg (40).

Han står bak byens nye møte- og konferansesenter i Havnegata 59 som offisielt åpnet 1. november. Courtside Conference åpner i andre etasje i dette bygget, og retter seg til bedrifter i Drammensregionen. Padel er en viktig del av konseptet og sammen med Daniel Picard, eier av Drammen Padel ønsker Carlberg å gjøre dette til en lokal forretningshub.

Alle forskning tilsier at fysisk aktivitet påvirker prestasjonen i jobb og skole, dessuten vet jeg etter 20 år i forretningslivet at man alltid er mer positivt innstilt til de konferanser og samlinger som inneholder morsomme aktiviteter, fortsetter Carlberg. Padel er ekstremt sosialt og går raskt å lære seg. Derfor er det også en ypperlig teambuilding-aktivitet som passer for bedrifter i alle størrelser også hvor alder og fysikk til de ansatte varierer.

Konferanser med en ekstra vri

Courtside er en moderne møteplass som tilbyr alt som tradisjonelle konferansesenter gjør, men her er fleksibiliteten større, atmosfæren litt mer intim og ikke minst gjør samarbeidet med Drammen Padel at kundene kan kombinere teori og aktivitet uten å måtte bytte lokasjon.

Konferansesalen har en hyggelig lounge og kan avhengig av møblering brukes til alt ifra bursdagsfeiringer, styremøter, konserter eller julebord – noe som kan være aktuelt for mange i disse dager.

Konferansesalen kan brukes til mange forskjellige aktiviteter og har plass til 130 personer

Courtside Conference har også inngått partnerskap med flere spennende cateringleverandører for å sikre en god variasjon av mat. Det gjennomgående temaet er kvalitet og gode smaker til fornuftige priser.

Moderne og stilfulle fellesarealer

Leie kontorplass

Hos Cortside Conference er det også møterom og ti «co-work»-arbeidsplasser som kan leies for en ønsket periode.

På bedriftens hjemmeside www.courtsideconference.com kan man lese mer om de forskjellige tilbudene og booke sin neste konferanse eller møte. Vi regner med at det blir hektiske dager for Carlberg og teamet hans i ukene og månedene som kommer og ønsker dem lykke til og varmt velkommen som medlem i Næringsforeningen!